Till IKEA!!

Hela helgen är fullplanerad så det är skönt att inte ha någon praktik eller skola idag. I eftermiddag åker vi till IKEA, vi åker såfort vi städat klart (alltid ett krav!) så jag ska alldeles sstrax sätta igång! Var bara tvungen att kolla IKEAs hemsida om våra grejjer finns. Och dom finns! Kanske kommer det äntligen bli ordning i bokhyllan. Det tog ett tag för oss att komma på hur vi ville ha det och sen har sakerna inte funnits på vårt ikea de gånger vi åkt. Men nu har jag som sagt kollat i förväg. På ikea.se kan man sätta ihop olika bokhyllor och få se hur det blir. Jättesmidigt så slipper man rita på papper som jag gjort. "Ritade" in på datorn och det blev såå mycket snyggare än på mitt papper!

I morgon, lördag, ska jag först träffa mamma och mormor på stan. Vi ska käka lunch och kolla lite affärer. När vi tröttnat på stan ska vi gå upp till mig. Vi kom på att hon inte har sett hur bra det blev men hennes bord i mitt kök! Dags att bjuda på fika alltså.

Lördag kväll ska vi till Carolina på fest. Blir bara dest framöver med 20-års kalas och inflyttningsfest.Herregud hur ska vi orka med?!

Oj, vad klockan går. Dags att städa, måste klä mig också. Sitter här i min nya mysiga pyjamasen från LaRedoute!

image275