Hela veckan!

Ojoj vad tiden går.
Denna vecka har varit ett enda virr varr av saker att göra hit och dit. Först var det tentan i onsdags. Plugg plugg hela helgen och hela veckans början. 

     På onsdagen efter tentan kunde jag äntligen hitta på något annat än att sitta hemma vid skrivbordet. En promenad genom stan blev det första. Köpcentrets utbyggnad invigdes i helgen men inte har jag haft tid att kolla in det ny, nej. Men kanske lika bra det för jag har hört det var massor av folk. På stan en förmiddag är det inte lika mycket folk så jag kunde lugnt gå runt och ta mig en titt på det nya utbudet. Både gamla och nya butiker har flyttat in i den nya delen. Var inte jätteimponerad men det är kul att det händer något i stan. Ska ta mig en närmare titt nästa vecka, för mest letade jag efter bruna leggings eller strumpbyxor. 

     På onsdagskvällen startade vi ett nytt projekt älsklingen och jag. Vardagsrummet ska få sig en omgång. Hatar tapeterna och skulle helst vilja tapetsera om men denna gång är det nya möbler som gäller. Vi började med att möblera om och plocka undan de möbler vi inte längre skulle ha. Skrivbord och vitrinskåp ska ut på blocket.se Men de gamla fotöljerna ska sparas nere i förrådet. 

     På torsdagen åkte vi till möbelaffären och på sena kvällen kom vi hem med soffa, fotölj, soffbord och bokhylla. Tv-bänk inskaffade vi för någon månad sedan. När allt var uppburet 4 trappor hade vi ingen ork kvar så det blev sängdags med detsamma. Sedan ägnade jag hela fredag förmiddag åt ihopskruvande och möblerande.  Ändå var det fortfarande kaos när Y kom från jobbet. Lite lunch och vi var igång igen. Kaoset stog sig ända tills i eftermiddags, jo lite kvar att fixa!

     I kväll har mamma,pappa, brorsan och mormor varit här och jag har bjudit på mat. Men lite fick dom allt jobba, 2 hyllor har vi fått upp ovanför soffan! Y jobbar hela natten men kom hem för att äta lagom til efterrätten. Mysigt med hela familjen samlad, ja utom syrran som är i London. Nu är det bara jag o B som sitter här vid varsin dator och surfar. Lika sociala som vanligt! B stannar över natten för i morgon ska han och Y fixa sina datorer sånna datanördar dom är. 

     Nu är filmen slut, har haft på Bröllopsfixaren i bakgrunden sett den förut så jag har inte gett den mycket intresse, tyckte istället det var dags att uppdatera bloggen lite. En vecka sedan jag skrev nu, har  haft så mycket att göra. Veckan började inte bra men slutade desto bättre! får se när jag tar tag i den där bilde som ska till på sidans topp...

Glöm inte ställa bak klockan en timma kl 02.00!!